ВЕНЕЦУЕЛКАТА РОХАС ОСВОИ ОЛИМПИСКО ЗЛАТО ВО ТРИСКОК, СОБОРУВАЈЌИ СВЕТСКИ РЕКОРД СТАР 26 ГОДИНИ

Венецуелката Јулимар Рохас собори долготраен светски рекорд во трискок и го освои златниот медал од Олимпијадата во Токио. Рохас скокна […]

The post ВЕНЕЦУЕЛКАТА РОХАС ОСВОИ ОЛИМПИСКО ЗЛАТО ВО ТРИСКОК, СОБОРУВАЈЌИ СВЕТСКИ РЕКОРД СТАР 26 ГОДИНИ appeared first on Сакам Да Кажам.