ВЕЖБА НА СКОПСКАТА ПОЖАРНА СО НОВАТА 42-МЕТАРСКА СКАЛА ПРЕДИЗВИКА ПАНИКА ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ

Скопската Противпожарна бригада попладнево имаше вежба со новата 42-метарска скала, што предизвика паника меѓу жителите кои пријавуваа дека во центарот […]

The post ВЕЖБА НА СКОПСКАТА ПОЖАРНА СО НОВАТА 42-МЕТАРСКА СКАЛА ПРЕДИЗВИКА ПАНИКА ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ appeared first on Сакам Да Кажам.