БРИТАНСКОТО КРАЛСКО СЕМЕЈСТВО СЕ ПРОСТИ ОД ПРИНЦОТ ФИЛИП НА ИНТИМЕН ПОГРЕБ

Ковчегот на британскиот принц Филип беше ставен во кралската гробница во капелата „Сент Џорџ“ во Виндзор на крајот од погребот […]

The post БРИТАНСКОТО КРАЛСКО СЕМЕЈСТВО СЕ ПРОСТИ ОД ПРИНЦОТ ФИЛИП НА ИНТИМЕН ПОГРЕБ appeared first on Сакам Да Кажам.