БРИТАНСКИ ПРАТЕНИК ПОЧИНА ОТКАКО БЕШЕ ИЗБОДЕН ВО ЦРКВА НА СРЕДБА СО ГЛАСАЧИТЕ

Британскиот пратеник од редовите на Конзервативната партија Дејвид Ејмс почина откако беше избоден на средбата со гласачите во својата изборна […]

The post БРИТАНСКИ ПРАТЕНИК ПОЧИНА ОТКАКО БЕШЕ ИЗБОДЕН ВО ЦРКВА НА СРЕДБА СО ГЛАСАЧИТЕ appeared first on Сакам Да Кажам.