БЛАМ НА ВЕКОТ – Уапсени за секс на натпревар! Фановите им скандираа (ВИДЕО)ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР

Двајца навивачи на тимот на Филаделфија Иглс беа уапсени под сомнение дека имале секс на јавно место, за време на играта на нивниот тим против Каролина Пантерс!
Иглс славеа со резултат 21:19, а за време на натпреварот, полицијата добила дојава дека во тоалетот се случува интимен чин на момче и девојка, за кое велат дека не е ниту полнолетен. Меѓутоа, веднаш по апсењето, полицијата објави дека немала докази дека двојката имала секс во кабината.

Од друга страна, нивниот притвор беше поради фактот дека добија казна за кршење на правилата на стадионот каде на двајца од спротивниот пол не им е дозволено да бидат во иста кабина во тоалетот.
Што се однесува до самото видео, кое кружи по социјалните мрежи, прикажува маж и жена еден спроти друг и нозете на младата дама се кренати во еден момент. Откако полицијата тропа на вратата, нозете се враќаат надолу и двајцата излегуваат надвор.

Навигација на напис

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×