БИЛ И МЕЛИНДА ГЕЈТС СЕ РАЗВЕДУВААТ ПО 27 ГОДИНИ БРАК

Бил и Мелинда Гејтс се разведуваат после 27 години брак, објавија на Твитер, со образложение дека „повеќе не веруваат дека […]

The post БИЛ И МЕЛИНДА ГЕЈТС СЕ РАЗВЕДУВААТ ПО 27 ГОДИНИ БРАК appeared first on Сакам Да Кажам.