БИЛ ГЕЈТС БИЛ ПРИНУДЕН ДА ГО НАПУШТИ „МАЈКРОСОФТ“ ПОРАДИ ИСТРАГА ЗА ЉУБОВНА АФЕРА СО КОЛЕШКА

Управниот одбор на „Мајкрософт“ истражувал две децении стара љубовна афера на Бил Гејтс пред тој да си замине од компанијата […]

The post БИЛ ГЕЈТС БИЛ ПРИНУДЕН ДА ГО НАПУШТИ „МАЈКРОСОФТ“ ПОРАДИ ИСТРАГА ЗА ЉУБОВНА АФЕРА СО КОЛЕШКА appeared first on Сакам Да Кажам.