БИБЛИОТЕКАТА ВО ВЕЛЕС ЗАТВОРЕНА ПОРАДИ ВРАБОТЕНА ПОЗИТИВНА НА КОВИД-19

Вработена во велешката библиотека „Гоце Делчев“ е позитивна на ковид-19, поради што е затворена оваа оваа локална институција. Превентивно, откако […]

The post БИБЛИОТЕКАТА ВО ВЕЛЕС ЗАТВОРЕНА ПОРАДИ ВРАБОТЕНА ПОЗИТИВНА НА КОВИД-19 appeared first on Сакам Да Кажам.