VO CENTAR Otkrivame: Zosto Dimitar Apasiev mu e vecen dolznik na Nikola Gruevski!?
ВО ЦЕНТАР Откриваме: Зошто Димитар Апасиев му е вечен должник на Никола Груевски!?

ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов