VO CENTAR Filip Petrovski: Imase fizicki napad vrz mene od politickoto podzemje na Belata palata!?
ВО ЦЕНТАР Филип Петровски: Имаше физички напад врз мене од политичкото подземје на Белата Палата!?

ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов