Што не е јасно? Кој ќе биде одговорен ако Македонија не добие датум за почеток на преговорите?

54,048
Published on 09/16/2020 by

Што не е јасно? – 14.10.2019
Гостин – Бујар Османи – вицепремиер за европски прашања

Tag

Add your comment