За шест часа 33 казни за пешаци во ТетовоИЗВОР: КАНАЛ 5

Најголемиот број од прекршоците се однесувале на некористење на тротоари и на преминување на улиците надвор од пешачки премини. На сите прекршители изготвени им се соодветни поднесоци, информира портпаролот на СВР Тетово, Марјан Јосифоски.

Во редовновните сообраќајни контроли вчера, исто така, на улиците „Маршал Тито” и Видоја Смилевски-Бато” во Тетово полициски службеници на СВР Тетово времено одзеле три патнички моторни возила со скопски и тетовски регистарски ознаки.

Возилата ги управувале тетовци на возраст од 30, 38 и 45 години, а кои имале истечена регистрација повеќе од шест месеци.

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×