Category: Sto ne e jasno

ШТО НЕ Е ЈАСНО? Интервју со лидерот на движењето “ТРЕТА„ ЉУПЧО ПАЛЕВСКИ – ПАЛЧО

АЛФА

Read More

„ШТО НЕ Е ЈАСНО“? РЕФОРМИ ВО ОБРАЗОВАНИЕТО (22.01.2021)

„ШТО НЕ Е ЈАСНО“ ИСТОРИЈАТА КАКО ПРЕДМЕТ ДА НЕ СЕ ЧЕПКА ПРЕДУПРЕДУВААТ И АКАДЕМИЦИТЕ, ЌЕ ЈА ПОВЛЕЧЕ ЛИ ЦАРОВСКА ИДЕЈАТА? со Искра Коровешовска гостин:Томислав Гиевски и Фатмир Мустафа АЛФА

Read More

ШТО НЕ Е ЈАСНО? Интервју со претседателот на МААК, Страшо Ангеловски (21.01.2021)

НА СВЕТИ ЈОВАН КРСТИТЕЛ ПРЕКРСТИЈА ЛИЧНИ ИСПРАВИ, КОГА ЌЕ СЕ ПРЕКРСТАТ ВО СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА СЕВЕРНА? ГОСТИН: СТРАШО АНГЕЛОВСКИ – ПРЕТСЕДАТЕ НА МААК АЛФА

Read More

ШТО НЕ Е ЈАСНО? НИ АБЕР ОД ДАТУМ, АМА ЗАЕВЦИ БРЗААТ ДА ГО СМЕНАТ УСТАВНОТО ИМЕ ВО ПАСОШИТЕ…

АЛФА

Read More

ШТО НЕ Е ЈАСНО? ВЛАДЕЈАЧИ СО ПОВОЕНА ЛИЧНОСТ: АРОГАНЦИЈА И АГРЕСИЈА ДОМА, НАДВОР БЕЗ’РБЕТНИЦИ.

ГОСТИН: ЉУПЧО ПРЕНЏОВ – ПРАТЕНИК НА ГРОМ АЛФА

Read More

ШТО НЕ Е ЈАСНО? –

ЕКСПРЕСНИ ОБРАЗОВНИ РЕФОРМИ НА МУСКУЛИ ЗАРАДИ ИСТОРИЈАТА КОЈА ЈА ОДРЕДУВА ИДНИНАТА НА ВЛАСТА АЛФА

Read More

„Што не е јасно?“ Политика или статистика: Кому му одговара попис сега?

„Што не е јасно?“ со Искра Коровешовска Гостин во студиото Апостол Симовски -директор на државен завод за статистика АЛФА

Read More

ШТО НЕ Е ЈАСНО? (14.01.2021)

СЛАБОСТИ НА ВЛАСТА: ЗЛАТЕН ЕСЦАЈГ, БЕСПЛАТНА ПРОМЕНА НА ПОЛ, ДИНОСАУРУСИ И ИЗЖИВУВАЊЕ СО СЕ ШТО Е МАКЕДОНСКИ АЛФА

Read More

ШТО НЕ Е ЈАСНО? ИНТЕРВЈУ СО ПОТПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ВМРО – ДПМНЕ, ВЛАДО МИСАЈЛОВСКИ – КЕНДО (13.01.2021)

„ШТО НЕ Е ЈАСНО?“ со Љупчо Цветановски гостин: ВЛАДО МИСАЈЛОВСКИ – ПОТПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ВМРО – ДПМНЕ АЛФА

Read More

„Што не е јасно?“ -Серија шлаканици за Заевци: УНЕСКО, ЕКОНОМИСТ, ГАЛУП, ФРАНС ПРЕС…

АЛФА

Read More