Category: News

БУГАРИЈА СЕ ОТКАЖА ОД ОДМАЗДНИЧКИ МЕРКИ КОН ХОЛАНДИЈА ПО ВЕТОТО ЗА ВЛЕЗ ВО ШЕНГЕН ЗОНАТА

Бугарија кажа дека нема да презема одмазднички мерки кон Холандија откако таа денеска се спротивстави на нејзиното влегување во Шенген […]

The post БУГАРИЈА СЕ ОТКАЖА ОД ОДМАЗДНИЧКИ МЕРКИ КОН ХОЛАНДИЈА ПО ВЕТОТО ЗА ВЛЕЗ ВО ШЕНГЕН ЗОНАТА appeared first on Сакам Да Кажам.

Read More

СЕЛИН ДИОН ОБЈАВИ ДЕКА БОЛЕДУВА ОД РЕТКО НЕВРОЛОШКО ЗАБОЛУВАЊЕ

Светската поп ѕвезда Селин Дион објави дека ѝ е дијагностицирано ретко невролошко нарушување наречeно синдром на вкочанетост (stiff-person syndrome) и […]

The post СЕЛИН ДИОН ОБЈАВИ ДЕКА БОЛЕДУВА ОД РЕТКО НЕВРОЛОШКО ЗАБОЛУВАЊЕ appeared first on Сакам Да Кажам.

Read More

ОСЛОБОДЕНИ КОШАРКАРКАТА БРИТНИ ГРАЈНЕР И „ТРГОВЕЦОТ НА СМРТТА“ ВИКТОР БОУТ ВО РАЗМЕНА НА ЗАТВОРЕНИЦИ МЕЃУ САД И РУСИЈА

Русија и САД договорија размена на затвореници, која ги вклучи американската кошаркарка Бритни Грајнер и озлогласениот руски трговец со оружје […]

The post ОСЛОБОДЕНИ КОШАРКАРКАТА БРИТНИ ГРАЈНЕР И „ТРГОВЕЦОТ НА СМРТТА“ ВИКТОР БОУТ ВО РАЗМЕНА НА ЗАТВОРЕНИЦИ МЕЃУ САД И РУСИЈА appeared first on Сакам Да Кажам.

Read More

ХРВАТСКА ВЛЕЗЕ ВО ШЕНГЕН ЗОНАТА, ВЕТО ЗА БУГАРИЈА И РОМАНИЈА

Хрватска стана 23. земја од Европската Унија која влезе во Шенген зоната, додека Австрија го блокираше пристапувањето на Романија и […]

The post ХРВАТСКА ВЛЕЗЕ ВО ШЕНГЕН ЗОНАТА, ВЕТО ЗА БУГАРИЈА И РОМАНИЈА appeared first on Сакам Да Кажам.

Read More

ПРИВАТНИТЕ ПРЕВОЗНИЦИ ВО СКОПЈЕ ОД УТРЕ ВО 10 ЧАСОТ ЌЕ ЈА БЛОКИРААТ САМО ИЛИНДЕНСКА ОД ФОНТАНА ДО „МИДА“

Приватните превозници од утре нема да го блокираат цело Скопје туку само булеварот Илинден на потегот од фонтаната „Лотосов цвет“ […]

The post ПРИВАТНИТЕ ПРЕВОЗНИЦИ ВО СКОПЈЕ ОД УТРЕ ВО 10 ЧАСОТ ЌЕ ЈА БЛОКИРААТ САМО ИЛИНДЕНСКА ОД ФОНТАНА ДО „МИДА“ appeared first on Сакам Да Кажам.

Read More

Познати ривалите на македонските фудбалски репрезентации до 17 и 19 години за новиот квалификациски циклус

ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР Познати ривалите на македонските фудбалски репрезентации до 17 и 19 години за новиот квалификациски циклус – Во Центар ПочетнаСпортПознати ривалите на македонските фудбалски репрезентации до 17 и 19 години за новиот квалификациски циклус Повеќе Наслови You cannot print contents of this website.

Read More

Луис де ла Фуенте експресно назначен за наследник на Енрике – Во Центар

ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР Луис де ла Фуенте експресно назначен за наследник на Енрике – Во Центар ПочетнаСпортЛуис де ла Фуенте експресно назначен за наследник на Енрике Повеќе Наслови You cannot print contents of this website.

Read More

Претседателот на македонските писатели и Македонците во Србија го чествуваа Свети Климент Охридски во Белград

ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР Претседателот на македонските писатели и Македонците во Србија го чествуваа Свети Климент Охридски во Белград – Во Центар ПочетнаБалканПретседателот на македонските писатели и Македонците во Србија го чествуваа Свети Климент Охридски во Белград Повеќе Наслови You cannot print contents of this website.

Read More