Category: ВоЦентар

Западот разработува сценарија за поттикнување конфликт во областа на ЗНД – Во Центар

ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР Путин: Западот разработува сценарија за поттикнување конфликт во областа на ЗНД – Во Центар ПочетнаСветПутин: Западот разработува сценарија за поттикнување конфликт во областа на ЗНД Повеќе Наслови You cannot print contents of this website.

Read More

Владата на Србија ја продолжи забраната за извоз на млеко, не важи за Северна Македонија и Албанија

ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР Владата на Србија ја продолжи забраната за извоз на млеко, не важи за Северна Македонија и Албанија – Во Центар ПочетнаБалканВладата на Србија ја продолжи забраната за извоз на млеко, не важи за Северна Македонија и Албанија Повеќе Наслови You cannot print contents of this website.

Read More

“Беше осамен, лут, засрамен” – Во Центар

ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР Моментот кога Путин сфатил дека војната е изгубена: “Беше осамен, лут, засрамен” – Во Центар ПочетнаПолитикаМоментот кога Путин сфатил дека војната е изгубена: “Беше осамен, лут, засрамен” Повеќе Наслови You cannot print contents of this website.

Read More

САД никогаш нема да ги признаат претензиите на Русија кон Украина – Во Центар

ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР Бајден: САД никогаш нема да ги признаат претензиите на Русија кон Украина – Во Центар ПочетнаАктуелноБајден: САД никогаш нема да ги признаат претензиите на Русија кон Украина Повеќе Наслови You cannot print contents of this website.

Read More

Војна меѓу Карлеуша и Слобода Мичаловиќ! Актерката ја задеваше ЈК, таа ѝ одговори жестоко! (ФОТО)

ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР Војна меѓу Карлеуша и Слобода Мичаловиќ! Актерката ја задеваше ЈК, таа ѝ одговори жестоко! (ФОТО) – Во Центар ПочетнаЗабаваВојна меѓу Карлеуша и Слобода Мичаловиќ! Актерката ја задеваше ЈК, таа ѝ одговори жестоко! (ФОТО) Повеќе Наслови You cannot print contents of this website.

Read More

Тесен пораз на македонските ракометарки од Норвешка  – Во Центар

ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР Тесен пораз на македонските ракометарки од Норвешка  – Во Центар ПочетнаСпортТесен пораз на македонските ракометарки од Норвешка  Повеќе Наслови You cannot print contents of this website.

Read More

САД и осум други земји со изјава за искривувањето на историјата од Кремљ за Холокаустот, а по повод сеќавањето за масакрот кај Бабин Јар, Украина

ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР САД и осум други земји со изјава за искривувањето на историјата од Кремљ за Холокаустот, а по повод сеќавањето за масакрот кај Бабин Јар, Украина – Во Центар ПочетнаСветСАД и осум други земји со изјава за искривувањето на историјата од Кремљ за Холокаустот, а по повод сеќавањето за масакрот кај Бабин Јар, […]

Read More