Category: Алфа

Пратениците денеска ќе ги избираат замениците-министри

Собранието денеска треба да ја одржи 13-тата седница на чиј дневен ред е предлогот за именување на заменици на министри во Владата на Република Македонија. За заменик-министер во одбрана е предложен Башким Хасани, во Министерството за внатрешни работи Назим Буши, а во ресорот правда предлогот за заменик-министер е Агим Нухиу. Илхан Рахман е предложен за […]

Read More

Ваботувањето во приватни фирми на национална основа е уште една концесија на Заев кон ДУИ

Артан Груби отворено ги уценува компаниите – ако вработат Албанци ќе добијат помош од државата….

The post Ваботувањето во приватни фирми на национална основа е уште една концесија на Заев кон ДУИ appeared first on Национална телевизија.

Read More