51 ПОЧИНАТ ОД 32 ДО 87 ГОДИНИ, УШТЕ 1.302 КОВИД ПОЗИТИВНИ ОД 4.438 ТЕСТОВИ

Триесет и двегодишно лице од Куманово е меѓу 51 починат од ковид-19 во изминатите 24 часа, соопшти Министерството за здравство. […]

The post 51 ПОЧИНАТ ОД 32 ДО 87 ГОДИНИ, УШТЕ 1.302 КОВИД ПОЗИТИВНИ ОД 4.438 ТЕСТОВИ appeared first on Сакам Да Кажам.