33 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 ВО ПОСЛЕДНОВО ДЕНОНОЌИЕ, УШТЕ 946 ПОЗИТИВНИ ОД 2.564 ТЕСТОВИ

Триесет и три лица починаа во последното деноноќие по компликации од ковид-19, а од 2.564 тестови регистрирани се 946 нови […]

The post 33 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 ВО ПОСЛЕДНОВО ДЕНОНОЌИЕ, УШТЕ 946 ПОЗИТИВНИ ОД 2.564 ТЕСТОВИ appeared first on Сакам Да Кажам.