24 Отворено – Кој ја втурна Македонија во тркалото на должничко доверителските односи?

Презадолжени граѓани – извршители тропаат на врата… Живот во страв… Долговите растат, заедно со трошоците за наплата… Но, дали приказната има и друга страна… Кој ја втурна Македонија во тркалото на должничко доверителските односи… Во 24 Отворено со извршители, адвокати, граѓански здруженија, професори, пратеници…