22-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД БИТОЛА МЕЃУ 21 ПОЧИНАТ ОД КОВИД-19, УШТЕ 395 ПОЗИТИВНИ ОД 3.595 ТЕСТОВИ

Вкупно 21 починат од ковид-19, од кои 7 во изминатиов месец, и уште 395 позитивни од 3.595 тестови се регистрирани […]

The post 22-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД БИТОЛА МЕЃУ 21 ПОЧИНАТ ОД КОВИД-19, УШТЕ 395 ПОЗИТИВНИ ОД 3.595 ТЕСТОВИ appeared first on Сакам Да Кажам.