22-ГОДИШНИОТ БИТОЛЧАНЕЦ КОЈ ПОЧИНА ОД КОВИД-19 НЕ БИЛ ВАКЦИНИРАН

22 –годишното момче од Битола кое вчера почина од коронавирус не било вакцинирано, а како коморбидитет од Министерството за здравство […]

The post 22-ГОДИШНИОТ БИТОЛЧАНЕЦ КОЈ ПОЧИНА ОД КОВИД-19 НЕ БИЛ ВАКЦИНИРАН appeared first on Сакам Да Кажам.