Ќе омекнат ли позициите на Бугарија?




Ќе омекнат ли бугарските ставови пред утрешниот самит од Берлинскиот процес?

Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/
Web: http://kanal5.mk/
Copyright: OnAir Media Group

24 Отворено