ШТО НЕ Е ЈАСНО?(18.10.2021)

ВЕТРИШТА НА ПРОМЕНИ ВО МАКЕДОНИЈА: КАКО МИРИСА ПОЧЕТОКОТ НА КРАЈОТ НА ЗАЕВИЗМОТ И СЕВЕРНАТА УТОПИЈА?

АЛФА