ШТО НЕ Е ЈАСНО?(11.11.2021)

СЕВЕРЕН ФЕНОМЕН: КАКО ЗАЕВ ИМА ВЛАДА СО САМО 59 ПРАТЕНИКА, А 61 Е МИНИМУМОТ?!?!

АЛФА