ШТО НЕ Е ЈАСНО? (25.02.2021)

ШТО Е ТОА ШТО БУЧКОВСКИ ГО НАВЕСТИ ДЕКА „ЌЕ ИЗГЛЕДА КАКО ГОЛЕМА ОТСТАПКА, АМА САМО НА ПРВ ПОГЛЕД“?

АЛФА