ШТО НЕ Е ЈАСНО? (17.09.2021)

ГОСТИН: Д-Р ФАДИЛ ЦАНА
ШТО СЕ СЛУЧИ ВО ТЕТОВСКАТА БОЛНИЦА НА 8-МИ СЕПТЕМВРИ? ЗОШТО УШТЕ НЕ ОДГОВАРА НИКОЈ?

АЛФА