ШТО НЕ Е ЈАСНО? (11.01.2022)

ГОСТИН: ВЛАДО МИСАЈЛОВСКИ
– ПОТПРЕТСЕДАТЕЛ НА ВМРО – ДПМНЕ –
ЗАЕВИЗМОТ ПРОДОЛЖУВА: “НОВА“ ВЛАДА СОСТАВЕНА ОД НАЈБЛИСКИТЕ И НАЈПОСЛУШНИ СОРАБОТНИЦИ НА “ЕКС“ ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ

АЛФА