ШТО НЕ Е ЈАСНО? (01.12.2021)

МАКЕДОНИЈА СВЕСНА ДЕКА ПАТРИОТИТЕ ОД 27 АПРИЛ СЕ ПОЛИТИЧКИ ЗАТВОРЕНИЦИ, ЖРТВИ НА МОНТИРАН ПРОЦЕС И НА ЗАЕВИЗМОТ

АЛФА