ШТО НЕ Е ЈАСНО? ЦЕЛ СВЕТ СЕ ВАКЦИНИРА, А НИЕ СИМУЛИРАМЕ – ГЛУМИМЕ ЛИ ПОДОЛГО ВРЕМЕ ДРЖАВА

ГОСТИН: РИСТО НИКОВСКИ – ПОРАНЕШЕН АМБАСАДОР

АЛФА