ШТО НЕ Е ЈАСНО? ТОЧНО ДВЕ ГОДИНИ ОД ПРЕДАВНИЧКАТА И НАСИЛНА ПРОМЕНА НА УСТАВОТ ВО СОБРАНИЕ

ГОСТИН:
АЛЕКСАНДАР РИСТЕВСКИ – АНАЛИТИЧАР, КОЛУМНИСТ

АЛФА