ШТО НЕ Е ЈАСНО? СО ПОПИСОТ ГРАЃАНИТЕ И ОПОЗИЦИЈАТА ЈА ПОБЕДИЈА ВЛАСТА, НАВЕСТУВА ЛИ ОВА ПРОМЕНИ?

ГОСТИН:
АНТОНИО МИЛОШОСКИ – ПРАТЕНИК

АЛФА