ШТО НЕ Е ЈАСНО? СЕВЕРНА СЛАВИ ПОБЕДА НА ЗОРАН НАД ЗАЕВ (24.03.2021)

ШТО НЕ Е ЈАСНО? СЕВЕРНА СЛАВИ ПОБЕДА НА ЗОРАН НАД ЗАЕВ, А МАКЕДОНИЈА ТАЖИ ПО 3.500 ЛУЃЕ КОИ ПОЧИНАА ОД КОРОНА (24.03.2021)
„ШТО НЕ Е ЈАСНО?“ со Љупчо Цветановски
гостин: ВЛАТКО ЃОРЧЕВ – ВМРО-ДПМНЕ

АЛФА