„ШТО НЕ Е ЈАСНО“? РЕФОРМИ ВО ОБРАЗОВАНИЕТО (22.01.2021)

„ШТО НЕ Е ЈАСНО“ ИСТОРИЈАТА КАКО ПРЕДМЕТ ДА НЕ СЕ ЧЕПКА ПРЕДУПРЕДУВААТ И АКАДЕМИЦИТЕ, ЌЕ ЈА ПОВЛЕЧЕ ЛИ ЦАРОВСКА ИДЕЈАТА? со Искра Коровешовска
гостин:Томислав Гиевски и Фатмир Мустафа

АЛФА