Што не е јасно? Датумот наречен желба VS. Реалноста наречена рекет, мито, корупција…

„Што не е јасно?“ со Љупчо Цветановски

Гости во студиото:
Дарко Јаневски- новинар
Цветин Чилиманов- новинар