ШТО НЕ Е ЈАСНО? ВЛАДИКАТА ПЕТАР ВО ОЧИ САБОРОТ НА СПЦ: ВРЕМЕ Е ДА И СЕ ПОГЛЕДНЕ НА ВИСТИНАТА ВО ОЧИ!

ГОСТИН:
Г. ПЕТАР – МИТРОПОЛИТ ПРЕСПАНСКО-ПЕЛАГОНИСКИ, МПЦ-ОА

АЛФА