ШТО НЕ Е ЈАСНО? БРАТ ЗА БРАТ, ЕУ ЗА БУГАРИЗАЦИЈА: ТВРДАТ ДЕКА НЕ ПОСТОИМЕ, АМА НИЕ ШИРИМЕ ОМРАЗА!?

„ШТО НЕ Е ЈАСНО?“ со Љупчо Цветановски
гостин: ЉУПЧО ПАЛЕВСКИ – ПАЛЧО – лидер на движењето „ТРЕТА“
(19.11.2020)

АЛФА