Цеца никогаш не зборуваше за ова, а сега се појави фотографија како доказИЗВОР: ВО ЦЕНТАР

Светлана Цеца Ражнатовиќ сака да ги снима своите спотови за тие да изгледаат како мала филмска приказна. Такви имала безброј во кариерата, а многу интересна е приказната за снимањето на спотот за големиот хит на Цеца-Кукавица.
Во него, главната машка улога му беше доделена на Горан Андрејиќ, кој го доби прекарот Горан Кукавица токму поради оваа песна. Тоа што досега не беше откриено е дека улогата на девојката што ја изневерува со Цеца во видеото и припаѓаше на неговата вистинска девојка Татјана, со која се ожени една година по снимањето на видеото.

Имено, тие двајца се запознале на снимањето на спотот на Цеца, па дури и самата Цеца им била гостинка на венчавката каде што ја пеела песната Кукавица специјално за младенците.

На 7 мај 1994 година, се венчаше љубовникот на Цеца од Кукавица, со неговата девојка од спотот за истата песна, манекенката Татјана, а Цеца пееше на нивната венчавка, се наведува во описот на фотографијата од свадбата на Горан и неговата сопруга, на која се гледа и Цеца, а која кружи по социјалните мрежи.
За жал, парот се разведе по само неколку години брак, но и покрај фактот дека љубовта изумре, нивната приказна никого не остава рамнодушен.

Навигација на напис

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×