УКРАДЕНА ДРВЕНА СКУЛПТУРА НА ПЕНИС ВО БАВАРИЈА, ГЕРМАНСКАТА ПОЛИЦИЈА ГО БАРА КРАДЕЦОТ

Германската полиција покрена истрага за исчезнувањето на дрвена скулптура во облик на пенис, која беше поставена на планина во Баварија. […]

The post УКРАДЕНА ДРВЕНА СКУЛПТУРА НА ПЕНИС ВО БАВАРИЈА, ГЕРМАНСКАТА ПОЛИЦИЈА ГО БАРА КРАДЕЦОТ appeared first on Сакам Да Кажам.