Треба да пиете 12 пива на денИЗВОР: ВО ЦЕНТАР

За големата борба помеѓу Ентони Џошуа и Тајсон Фјури се зборува сè погласно, а додека од таборот на Џошуа тврдат дека само што не е постигнат договор, популарниот „Gipsy king“ ги отфрла сите приказни.

Фјури е јасен, нема да има борби се додека не ги договори финансиските детали, но и датумот на мечот за титулата апсолутен светски шампион.

Не ми е гајле што ќе кажат затоа што нема да има борби се додека нема да имам официјален термин и многу пари во џебот. Ќе се борам двапати оваа година и не ми е гајле кој ќе ми биде ривал.

Дали Џошуа ќе биде следниот ривал? Не верувам во тоа, вели Фјури, додавајќи дека е далеку од какви било подготовки за мечот.

Не тренирам, само одмарам. Пијам осум, десет, 12 пива на ден, не јадам ништо. Сите калории што ги внесувам доаѓаат од алкохол – вели светскиот шампион во ВБЦ верзијата.

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×