Таа е најзгодната косовска новинарка, и прави растур систем на инстаграм: Нејзина специјализација се спортистите!?ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР

Елмира Садри важи за најзгодната косовска новинарка.

Таа е, поточно речено, спортски новинар и работи за локалниот телевизиски канал Супер Спорт.

Елмира е многу активна на Инстаграм, каде ја следат близу 30.000 корисници.

Таа редовно споделува провокативни фотографии со своите придружници, а главен адут се нејзините големи гради.

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×