Судењето на Цеца и Карлеуша падна во сенка на скапата облека од 7000 евра на РажнатовиќИЗВОР: ВО ЦЕНТАР

Цеца Ражнатовиќ не штедеше за облеката во која се појави на денешното судење со Јелена Карлеуша. Токму затоа, социјалните мрежи и српските медиуми денес на големо пишуваат за модниот избор на популарната пејачка, кој чини околу 7.000 евра. Да, добро прочитавте….

Цеца се појави пред судот расположена и опуштена, а неколку скапи парчиња од нејзиниот аутфит на сите им паднаа в око.

Фото: Стефан Стојановиќ (@stefanphotog)

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×