Решение за струјата – Фокус


Состојбата со производство на електрична енергија е алармантна и за да се реши тој проблем секој предлог е добредојден.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

– Advertisements –

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

ИЗВОР. ФОКУС