ПОЛИТИЧКА АНАЛИЗА – ОТКАЖАН КОНГРЕС – Миленко Неделковски шоу, 19.03.2021 S16 E28

28-ма епизода од 16-тата сезона на Миленко Неделковски шоу

ИЗВОР: Миленко Неделковски