Политичар и пратеник тајно снимен во кафуле: Мигрантите треба да бидат отруени со гас или да бидат стрелани сите!?ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР

Екстремно десничарската партија Алтернатива за Германија (АФД) го исклучи од партијата својот функционер и пратеник кој беше снимен со скриена камера како разговара за убиството на бегалците со плин.

На снимките, што тајно ги сними телевизијата ПроЗибен, во февруари, Кристијан Лит, тогашен портпарол на партијата, беше снимен во кафуле во Берлин и разговараше со некој за кој се верува дека е симпатизер, за предизвиците со кои се соочува АФД, пренесува Ројтерс.

На прашањето дали АФД сака да види повеќе имигранти, тој одговори:

Да! Затоа што тогаш работите одат подобро за АФД. Подоцна можеме да ги стреламе сите, а потоа додаде:

Или да ги труеме со пли, како и да посакаш. Не ми е гајле во ниту еден случај Германските медиуми денес објавија дека Лит бил отпуштен од парламентарната група на партијата.

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×