ОДЛОЖЕНА ЖРЕПКАТА ЗА ЛИГАТА НА ЕВРОПА ВО КОЈА НИЕ ГИ ИМАМЕ ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР И МЕТАЛУРГИЗВОР: АЛФА

Ракометрите на Еурофарм Пелистер и Металург не ги дознаа противниците за групната фаза од Лига Европа иако жрепката беше закажана за денеска. Таа е префрлена за утре, а причина за одложувањето е короната кај едно лице од техничката комисија на ЕХФ. Ианку битолчани се сместени во третиот квалитетивен сад, а тимот од Автокоманда кој мина два квалификациски круга во последниот шести.

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×