НОВИОТ, БРИТАНСКИ СОЈ НА КОРОНАВИРУСОТ МОЖЕБИ Е ПОСМРТОНОСЕН, ИЗЈАВИ ПРЕМИЕРОТ ЏОНСОН

Рани докази сугерираат дека новиот сој на коронавирусот откриен во Велика Британија би можел да биде посмртоносен, објави премиерот Борис […]

The post НОВИОТ, БРИТАНСКИ СОЈ НА КОРОНАВИРУСОТ МОЖЕБИ Е ПОСМРТОНОСЕН, ИЗЈАВИ ПРЕМИЕРОТ ЏОНСОН appeared first on Сакам Да Кажам.