Немам доказ за поткуп на пратеници – Фокус


Апсолутно мислам дека на седницата за недоверба на владата го самоизолирале Кастриот Реџепи . Можеби малку поткуп, малку притисок. ДУИ тоа го прави најдобро, истакна денеска во емисијата „Само вистина“, градоначалникот на Гостивар и генерален секретар на Алијанса на Албанците, Арбен Таравари.

– Немам докази, да имав ќе излезев и ќе отидев во Обвинителството. Ова се зборува во кулоарите. Се знае кај бил Кастриот тој ден. Се збори низ Скопје, прашајте пет луѓе, двајца знаат каде бил пратеникот, рече Таравари, одговарајќи на прашањето дали навистина постои поткуп на пратеници за да преминат на друга страна.

– Advertisements –


ИЗВОР. ФОКУС

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×