МОН ги повикува учениците да смислат име и лого за Националната платформа за онлајн учење

Министерството за образование и наука (МОН) објави јавен повик за избор на идејно решение за лого, насловна фотографија и официјален назив на Националната платформа за учење на далечина. Мотото на повикот е „Од учениците, за учениците“, и е отворен за учениците од сите основни и средни училишта во Република Северна Македонија. Тие можат да учествуваат […]

The post МОН ги повикува учениците да смислат име и лого за Националната платформа за онлајн учење appeared first on Независен Весник.