МАРТИН ОДЕГАРД ОД РЕАЛ МАДРИД Е ПОЗИТИВЕН НА КОРОНА ШТО ГИ ЗАГРИЖИ ВО ЛА ЛИГАИЗВОР: АЛФА

Екстра талентираниот Норвежанец од Реал Мадрид, Мартин Одегард има позитивен тест на коронавирус и е испратен во карантин. Тој настапи во првиот меч на кралевите во сезоната во Сан Себастијан, а веднаш по дуелот со Реал Сосидад покажал симптоми што се потврдило и со тестирањето. Во Шпанија се загрижени како ќе се развива оваа ситуација бидејќи Одегард во неделата на Аноета одигра 70 минути, па објективна опасност тој да заразил и други играчи и од својот и од противничкиот тим.

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×