МАКЕДОНЦИ ПО СВЕТОТ – Миленко Неделковски шоу, 02.04.2021 S16 E30

30-та епизода од 16-тата сезона на Миленко Неделковски шоу

Гостин: Драган Гелев

ИЗВОР: Миленко Неделковски